درباره سایت

ستون شما

**وقتی تیغ سانسور صدا و سیما به رهبری میرسد...

یکی از دوستان اطلاع داد که چه نشسته ای؟! امروز صدا و سیما سخنان امام خامنه ای را نه تنها سانسور کرد که اصلا هیچ خبری از دیدار امروز ایشان منتشر نشده! باورم نمیشد! گفتم مطمئنی؟! گفت من منتظر پخش سخنان ایشان از اخبار ساعت 21 بودم، اما انگار نه انگار! باز هم باورم نمیشد! گفتم باید بروم و جستجو کنم. اینترنت را در چند ساعت همراه با اضطراب شخم زدم که خدا کند این حرف اشتباه باشد. هر چند به دلیل ساختار افتضاح سایت های صدا و سیما چیز خاصی نیافتم اما معدود یافته هایم همین سخن را تایید میکرد(اخبار مشروح ساعت 13 شبکه خبر لینک در حالیکه در همان زمان تمام سایت های خبری در روز تعطیل خبر را منتشر کرده اند!). باز هم قابل باور نبود. برای اخبار ساعت 24 شبکه تهران با دلهره لحظه شماری میکردم و دعا میکردم که سخنان امام خامنه ای را منتشر کنند. اخبار ساعت 24 نیز شروع شد و من در بهت رفتم... . بله! هیچ خبری از دیدار امروز رهبری با ایثار گران نبود. مردمی بودند که در تجمعات علیه الحاق بحرین به هر کشوری سخن میگفتند، از خطبای موقت نماز جمعه خبر بود و از رهبری نه!..

حماقت جدید شریعتمداری و کیهان

ماه ها فعالیت و رایزنی صورت میگیرد. جوی رسانه ای برای حساس کردن مردم و جلوگیری از بی تفاوتی آنان در حدود یکسال ادامه می یابد. انقلاب به یک مرحله بدون بازگشت میرسد. سنی و شیعی یکی میشوند و علیه ظلم به پا میخیزند. ده ها نفر شهید میشوند و روند اتفاقات به جایی میرسد که رژیم حاکم، درخواست الحاق به خاک یک کشور دیگر را میکند تا فقط تحت هر عنوانی توسط سیل خروشان مردم بحرین از بین نرود و فقط بماند. پس از این پیشنهاد بیشرمانه، مردم بحرین که خود را در معرض یک حادثه بزرگ تاریخی میبینند دوباره و با شدتی بیشتر وارد میدان میشوند. اما ناگهان یک «نادان» که متاسفانه مدیر مسئول یک روزنامه نیز است و دچار توهم نفوذ بر افکار عمومی مردم منطقه است، در یک اظهار نظر غیر مسئولانه می گوید که مردم بحرین خواستار الحاق به ایران هستند! بله! او کسی نیست جز حسین شریعتمداری! فی الواقع نمیدانم چگونه میشود امثال شریعتمداری را ساکت کرد تا در هر امری سخن نگویند و برای کشور و حتی مردم منطقه ایجاد هزینه نکنند. همین سخنان احمقانه شریعتمداری ناگهان روند اتفاقات را عوض میکند. رسانه های وهابی و آمریکایی که منتظر چنین گاف هایی از جانب ایران بودند، با شدت هر چه تمامتر به تکرار و تحلیل سخنان شریعتمداری می پردازند و می گویند: ایران درد مردم بحرین را نداشت، بلکه حرف دلشان را نماینده ولی فقیه در روزنامه کیهان گفت!(سوء استفاده و خرابکاری های شریعتمداری متاسفانه به نام امام خامنه ای نوشته میشود)آنها از اول دنبال هدف و منافع خودشان در بحرین بودند و... . با سخنان احمقانه شریعتمداری که در بدترین حالت از سوی امثال عربستان به او دیکته شده و در بهترین حالت از روی جهالت محض است، سنی های بحرین بطور کل از میدان خود را کنار میکشند تا برایشان روشن شود که آیا هدف ایران و رسانه های آن از حمایت از بحرین، همان تصرف آن است یا نه؟! در شیعیان هم یک موج سرخوردگی درباره ایران به وجود می آید، و کسانی که خود را بحرینی میدانند با این سوال مواجه میشوند که پس از سرنگونی آل خلیفه، آیا هویت مستقل خود را حفظ خواهیم کرد یا به کشوری دیگر الحاق خواهیم شد؟!   بر فرض عده ای بگویند که مشایی دم از مکتب ایران زد و فلان وهابی خوشحال شد، آیا مشایی این سخنان را در یک جمع عمومی بیان کرده بود؟! در کدام جمع؟! آیا قرار بر انتشار...

درسی فراموش شده

هنگامي كه امام علي(ع) مالك اشتر را به عنوان حاكم مصر انتخاب كرد، در نامه اي تاريخي به مالك اشتر بطور مفصل به ضرورت هاي اخلاق و شيوه هاي برخورد حاكم با مردم پرداخت. مرور اين نامه در فضاي امروزي جامعه و پس از هزار و اندي سال براي شيعيان داراي نكات مهمي است كه بيان آن ها خالي از لطف نيست. امام علي(ع) در نامه مي‍فرمايند: «هرگز خود را براي مدتي طولاني از مردم پوشيده مدار، كه د پرده ماندن حاكم از مردم گونه اي بي حوصلگي است، و سبب بي خبري از امور باشد. پنهان ماندن زمامداران از مردم موجب نا آگاهي زمامداران از اموري كه بر آنان پوشيده است مي گردد و در نتيجه، امر بزرگ در نظر آنان كوچك و كار كوچك در ديده ايشان بزرگ جلوه مي كند، و نيكو زشت و زشت نيكو مي گردد، و حق و باطل درهم مي آميزد. زمامدار انساني است و آنچه را مردم از او مخفي بدارند نخواهد دانست، و حق نشانه هايي ندارد كه به وسيله آن انواع راست از دروغ شناخته شود. و تو يكي از دو تن هستي: يا انساني هستي كه در اجراي حق گشاده دست و بخشنده اي، پس چرا بايد در پرده شوي و حق واجبي را بايد ادا كني، و كار نيكي را كه بايد انجام دهي فرو گذاري؟! و يا انساني دچار بخل هستي{و دستت در گشودن گره مشكلات باز نيست}، كه در اين صورت وقتي مردم از عطاي تو نااميد شوند ديري نپايد كه دست از مراجعه به تو بردارند، زيرا از بخشش تو نااميدند. با آن كه بيشترين نيازهاي مردم به تو چيزهايي است كه برايت زحمت و رنجي ندارد: از قبيل شكوه از ستمي يا درخواست عدالت در معامله اي...»

سرمقاله احمدی نژادی جوانفکر: سوالات بی پاسخ

زمان آنقدر كوتاه بود و سريع گذشت كه زياده‌خواهان خودبرتربين، فرصتي براي پي بردن به اشتباهات خويش و اصلاح آن نيافتند و زماني به خود آمدند كه تمامي رشته‌هاي بافته شده را پنبه ديدند و با اين واقعيت آشنا شدند كه مردي بلندنظر و پرهمت، به پشتوانه آراي اكثريت كم‌نظير مردم، سكان مديريت اجرايي كشور را به دست گرفته و برنامه‌هاي مدون مديريتي‌اش را يكي پس از ديگري به مورد اجرا مي‌گذارد. سرمستي ناشي از غرور و نخوت آنقدر زياد بود كه اجازه نداد او را به چشم ديگري جز يك مهمان ناخوانده قلمداد كنند و با خود چنين انديشيدند كه كارش را به فاصله‌اي اندك تمام خواهند كرد اما فرونشست اين سرمستي آنقدر زمان برد كه او با مجاهدت و پشتكاري مثال‌زدني، توانست از انبوه بن‌بست‌هاي پيش‌رو، معبري از خدمت را به روي ملت ايران باز كند و گامهاي بلندي را در مسير پيشرفت‌هاي بزرگ به جلو بردارد. ديرهنگام بود كه متكبرين دريافتند محمود احمدي‌نژاد يعني همان شخصيت گمنام ديروز كه در محاسبات سياست‌پيشگي آنان جايي نداشت، آنقدر بلندآوازه شده است كه در گوشه و كنار جهان براي پاسداشت او، نام محمود را بر نوزادگانشان مي‌گذارند و در هر كوي و برزن از شرق و غرب عالم، او را دوست دارند و تكريمش مي‌كنند. بخل و حسد، در جسم و جان خودخواهان و زياده‌طلبان آنچنان ريشه دواند كه ناگزير شدند فاصله‌هاي كاذب و فريبنده را كه در نمادهاي سياسي چپ و راست به افكار عمومي القا شده بود، از ميان ببرند و براي مقابله با كسي كه خوان گسترده پيش روي آنان را تهديد به برچيده شدن كرده بود، همصدا، همگام و همساز شوند. ميرحسين موسوي كوچك‌تر از آن نشان داد كه بتواند كار بزرگ بر زمين مانده يك مجموعه به هم پيوسته را به انجام برساند و از آن سربلند بيرون بيايد. او براي انتقام‌گيري از مردم و منتخب آنان آمده بود اما خود اسير نابخردي‌هاي برآمده از همان بخل و حسدي شد كه دوستان و همفكران پيدا و پنهان او را به ورطه فضاحت و شكست انداخته بود. دست قدرت خدا را خيلي‌ها ديده‌اند، نه فقط در پيروزي احمدي‌نژاد بر مدعيان به صف ايستاده 84 بلكه در شكست حاميان داخلي و خارجي و پشت در پشت موسوي در سال 88. موتور خدمت و پيشرفت كشور كه در سال 84 روشن شده و بي‌وقفه...

دوستان

پشته ای از هیزم و خشک های برگ 

مست و آمادم برای مرگ

*من همان مرغم همان ققنوس افسانه*

به لب هایم زنی مهر سکوت اما

به افکارم چه خواهی زد؟

به عقلم، باورم، قلبم

به پژواکم چه خواهی زد؟

همه مرگ مرا شاید نظاره می کنند اما

جوانمردی نمی میرد

که مَردی را نخواهی زد!

اول میخواستم برای خودم بنویسم، ولی دیدم ظلم به جوانفکر بزرگتر است...

آیا این مقاله آقای جوانفکر توهینی به امام خامنه ای دارد؟

به زودی مطلبی در اینباره را خواهید خواند!

پایان نامه: دوستان تکفیری حتما خواهند پرسید: پول این سایت را از کجا آورده ای؟! مزدور!

مدتی کوتاه در خبرگزاری تکفیری فارس کار کردم، البته نه در خود خبرگزاری، در سایتی که توسط فارس پشتیبانی میشد. 200 هزارتومان پول دادند که الحمدلله خرج همین سایت شد! نمی دانستم پول فارس را چگونه خرج کنم؟! که خدا را شکر با "پول فارس" سایت انحرافی زدم!!!

javanfekr in the hospital

نظر ها
افزودن جدید جستجو RSS
محمدعلی  - درود بر عزم راسخت احمد عزیز     |2012-01-16 06:18:03
سلام احمد جان
خیلی خوشحال شدم دوباره اومدی و مشت محکمی به دهان تکفیری ها زدی.
ما رو که ان شا الله از دعا فراموش
نکردی؟تو دیگه الان یک مجاهد بزرگ برای امام خامنه ای هستی و حتما دعای تو به درگاه خدا مستجاب میشه.
و درباره
مظلومیت جوانفکر همین بس که اون به خاطر مطلبی که تمام آن در حمایت از آقاست محکوم میشه ولی یک سردار سابق بی غیرت
به امام ما توهین میکنه و قوه قضاییه ساکته و کیهان با کلی تاخیر درباره آن مینویسه و کلی هم راه برگشت برای اون
میذاره.
احمد عزیز من چندین بار به دوستان و فامیل خودم گفته ام که برخی از خروجی ها و بازنشسته های سپاه ضد رهبری
عزیز و روند کنونی انقلاب هستند حداقل من خودم چندین نفر از اونا رو که مقام های بزرگی در سپاه داشتند رو میشناسم
که الان هرجا میشینن ضد رهبری حرف میزنند.
واین زنگ خطری برای انقلابه و الان بیشتر مظلومیت امامون رو احساس
میکنیم.
باز هم خیلی خوشحالم از برگشتنت احمد عزیز.
حسام الدین     |2012-01-16 06:52:08
مبارک باشه! ببینم کی میتونی فیلترش کنی ها!
سید  - ابصار     |2012-01-16 11:18:09
سلام
برادر عزیز انشائ الله که موفق باشید
دولت مهر   |2012-01-16 11:38:53
با سلام
خوش آمدی برادر
احتمالا از اون پول یه مقداری باقی مونده
محمدسعید رضوی     |2012-01-16 12:14:38
زنده باشی برادر
عارف  - نورالانوار     |2012-01-16 12:38:10
سلام و درود بر احمد عزيز. از نبودت خيلي ناراحت بوديم كه با راه اندازي سايتت خوشحالمان كردي. انشالله در پناه آقا
امام زمان (عج) در اين جنگ نرم موفق و پيروز باشي.
راه دیگر  - راه دیگر     |2012-01-16 13:08:13
با سلام

امروز داشتم نگاهی به نطق های نمایندگان مجلس ششم و استفای برخی از آنان میکردم.
مجلس اصلاحطلبی که ابایی
از مخالفت و اهانت و جسارت به رهبری نداشت و چنان پشت رئیس جمهور وقت که برامده از همان جبهه اصلاحات بود که گویا
نمایندگان مجلس تک تک از وزاری رئیس جمهور هستند!

در آن زمان نه کسی به حکم اهانت به رهبری دستگیر شد و نه به جز
معدود افرادی صدای از جایی برخواست که رهبری را ولایت را دارند سر میبرند.
اگر مجلس اصولگرای(!) هشتم که خودشان را
باعث و علل پیروزی رئیس جمهور میدانند یک صدم مجلس ششمی ها پشت رئیس جمهوری که حرف هایش جز ارمان انقلاب و رهبری
نیست بود هیچگاه مشکلاتی از این دست و درگیری هایی با نیرو های مخلص دست نمیداد.

امیر وارم وبسایت برکتی داشته
باشد تا با پیشگرفتن خط اعتدال و عدالت، به تبین حقایق بپردازی
یاعلی
راه دیگر
سید مصطفی آل علی
ریحانه     |2012-01-16 13:41:38
سلام
بلخره باید یه جوری رد مظالمشو میدادی:دی
ابطحی   |2012-01-16 14:01:36
سلام

ان الله یحب الذین یقاتلون فی سبیله صفا کانهم بنیان مرصوص

آغاز به کار سایت جدید را تبریک می گویم. ان شاء
الله با سلاح منطق و استدلال، آخرین وصیت امیر المومنین عمل زمین نخواهد ماند :
******ا للظالم خصما و للمظلوم عونا
محمدسعید رضوی  - تقدیم به آقای جوانفکر     |2012-01-16 14:23:52
آقای علی اکبر جوانفکر، مشاور رئیس جمهور، مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا)، سرپرست مؤسسه فرهنگی
مطبوعاتی ایران(تنها سنگر دفاع از دولت عدالت گستر)، و نماینده رئیس جمهور در شورای نظارت بر صداو سیما به خاطر درج
یادداشتی تحت عنوان:

«طراحی سناریوی جدید علیه دولت در یک حرکت هماهنگ رسانه ای»

به

«یکسال حبس و پنج سال
محرومیت از عضویت در احزاب، گروهها، انجمن ها و فعالیت های رسانه ای و مطبوعاتی»

محکوم
شد

http://www.rahapress.com/wp-content/uploads/2012/01/xxxx.jpg

اتهام وی «توهین به مقام معظم رهبری» است.

توصیه می کنم ابتدا یادداشت
ایشان را بخوانید و ببینید آیا جوانفکر به مولای خودش توهین کرده است؟

خود این اتهام توسط آقای جوانفکر قابل پی
گیری و شکایت است و قاضی مربوطه باید مؤاخذه شود. که در این زمینه آقای جوانفکر در وبلاگ شخصی خود مطلبی نوشته اند
که توصیه می کنم حتما بخوانید

من هم چند جمله به آقای جوانفکر تقدیم می کنم:

جناب آقای جوانفکر، مشاور محترم
رئیس جمهور عدالتخواه!

یادداشت شما در آن موقع نشانگر شجاعت، بصیرت و آینده نگری شما بود

شجاعت از این جهت که
فشارهای رسانه ای منافقین نفوذ کرده در خط مقدم جبهه اسلام نتوانست شما را ساکت کند.
بصیرت از این جهت که به
مسموعات خود تکیه نکردید و از منافقین و تحمیلگران برای دروغشان سند خواستید، و به قول مولایمان امام خامنه ای به
موقع و در لحظه عمل کردید و نگذاشتید ماجرای معاون اولی آقای مشایی توسط آنها که مدعی اند نگفته های رهبری را می
دانند، تکرار شود.

آینده نگری از این جهت که امروز را می دیدید:
در سالروز شهادت شهید علی محمدی، ساعت 8 صبح در
نزدیکی یک نهاد امنیتی آن هم چند روز پس از سخنان ولی امر مسلمین مبنی بر این که ما در موقعیت بدر و خیبر هستیم، یکی
از نیروهای خدوم این ملت ترور می شود، آن هم به روش قبلی ها

http://up98.org/upload/server1/01/z/q1ly6wxupz34sx2f8co.jpg

آیا این خود سندی بر
عدم صلاحیت شخص آقای «م» وزیر محترم «ا» نیست؟

آیا ایشان نباید به خاطر این افتضاح استعفا بدهد؟

البته ایشان
اخیرا افتضاحات امنیتی رخ داده را بر گردن دیگران انداخته و گفته اند: «حفاظت از جان افراد با سپاه و ناجا است»

در
این صورت باید آقای ...(که روی زن خودش هم چاقو می کشد)، استعفا بدهد، ایشان هم که اهل استعفا نیست. پس باید رئیسش
برکنارش کند.(ایشان هم مشغول دعا برای حفظ نظام از شر اجنه و شیاطین است)

سپاه که تنها وظیه خود را مبارزه با جریان
انحرافی که بزرگترین خطر برای اسلام از ابتدا تا کنون است، می داند و نیروی انتظامی هم در حال ارشاد کردن دخترکان
است، پیدا کنید محافظ جان ملت را...

مرتبط:

1- باکری آنلاین: وقتیکه اصلاحات به مصلحی میرسد/ بررسی دلایل عزل وزیر
اطلاعات

به خاطر این یادداشت سایت باکری آنلاین فیلتر و چندی بعد مدیر مسئول سایت دستگیر و به مدت 63 روز بازداشت
شد

2- یکی از ملاقات کنندگان بار ئیس جمهور در ایام خانه نشینی در وبلاگ شخصی اش نوشت: «خاکریز حضرت آقا را نشانه
رفته‌اند، هدف نهایی آنها خود آقاست»

این وبلاگ هم به خاطر درج این مطلب فیلتر شد.

3- حافظه سیاسی: «بازخوانی حکم
رهبری»

http://www.upsara.com/images/6cwlngo2rfw4j29fzxs.png

3-سلمان آن لاین: «نهادهای امنیتی به هوش باشند نه بی هوش/شهادت دانشمند
نخبه جوان در چند قد...
محمد  - بدتر از جاسبی!!!   |2012-01-16 16:30:40
مراحل گسترش محدوده منزل شخصی آقای واعظ طبسی از سال 57 تا به حال
http://holyshrine.ir/post-11.aspx
آقا ایشون وضعش از جاسبی هم
خراب تره چون به امام غریبون داره ظلم میکنه اگه می تونین اطلاع رسانی کنید
مهدی محلوجی     |2012-01-16 16:36:39
سلام علیکم برادر
ای نارفیق، من که از دلواپسی مردم. لااقل جواب پیامکو می دادی!. خیلی خوشحالم که سایت زدی. منم
دارم یه کارایی می کنم. بعدا بهت خبر می دم. حالا که به منم انگیزه دادی رهام نکن. خیلی مخلصیم.
حسين فرخنده  - تبريك     |2012-01-16 17:31:04
سلام
حاج احمد اقا بازم سلام
تبارك الله
زنده باد به شما انسان با بصيرت كه واقعا در عمل ثابت كردي كه بصيرتت از
خيلي از اين حجت السلام ها كه لباس پيغمبري را به يدك ميكشند بيشتر است
تبريك عرض ميكنم راه اندازي اين سايت .
فقط
طراحي ان يكم تو ذوق ميزنه گرچه خيلي اين ظاهرات خوب نيست اون محتويات بهتر است كه مثل هميشه زهر دار است براي اون
افرادي كه فقط در زير پرچم ولايت به سينه ميزنند و ديگر كاري به گفتار و رفتار ولايت ندارند و بيشتر اهل شعارند تا
عمل بالاخره بازم تبريك ميگويم اميدوارم كه هميشه زنده و پاينده باشي برادر .
mobtala     |2012-01-16 17:53:42
سلام اخوی
سنگر نو مبارک!
ما که مردیم از دوری سایت شما!!! کاش حداقل تو این مدت یه سر به ما می زدید. دلمون بسی تنگ
بود
رهاپرس  - خوش آمدید     |2012-01-16 18:01:42
بازگشت غرور آفرینتان را به دنیای مجازی تبریک وتهنیت عرض می کنیم .
با تشکر بر و بچه های رهاپرس
محمد  - عرض ارادت   |2012-01-16 18:06:33
سلام احمد آقا

مشتاق دیدیار
خیلی از برگشتنت خوشحالم

علی محتشمی  - انعکاس     |2012-01-16 18:35:07
سلام اقا احمد تبریک میگم شما هم انحراف تر******دی مبارک باشد خدا قوت
ف   |2012-01-16 19:06:52
سلام.وقتی درکامنتهام چشمم افتاد به کلمه سلام علیکم!
وبعداسم شما خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم.
هرشب سرمیزدم
ومنتظربودم برگردین.ازتون ایدی چیزی هم که نداشتم.خلاصه نبودتون خیلی حس میشد.
خب حق وحقیقت گفتن اینارو هم
داره.
اینجامبارک باشه.عالیه.چقدرقشنگ شروع کردین.
توفیقات روزافزون.
احمد ق   |2012-01-16 20:01:00
سلام علیکم
تبریک تبریک تبریک
حاج احمد مبارکه
شعره هم بسیار زیبا بود.
منتظر مطالبت هستم!
احمد ق   |2012-01-17 05:48:59
راستی شعرش مال خودت بود؟
------
سلام برادر! خسته نباشی! //نه! از یک دوست خواستم که یه شعر برام بگه توش ققنوس باشه و
اونهم زحمتشو کشید! من هم واقعا لذت بردم!
ناشناس   |2012-01-16 20:33:55
آفرین حال کردم
مهسا  - رودخانه نقره ای     |2012-01-16 21:57:38
خوب چرا برید کار کنید و به خودتون زحمت بدید لیدر جریان انحرافی که هست چند میلیارد که برا انتخابات کنار گذاشته ،
پول اختلاس هم هست ، به بیت المال هم که وصله ، یک اشاره می کردید اوضاع ازاین رو به اون رو می شد و وضعتون توپ . می
تونستید عوضی یک سایت ، ۱۰۰۰ تا سایت انحرافی بزنید !!
عمار     |2012-01-16 21:59:15
سلام
مبارک است انشاءالله سایت جدید.

استقبال و دیدار با دکتر خیلی خوب بود. جایتان واقعاٌ خالی بود.
منتظرخورشید     |2012-01-16 22:29:39

اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة والنصر
و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه والمستشهدین بین یدی
و احفظ قائدنا و
سیدنا امام الخامنه ای
واحفظ الامیر رئیس المحمود احمدی نجاد
بحق مولانا الامام المهدی روحی و ارواح لنا فدا
و
اهلک اعدائهم اجمعین
سلام علیکم داداش احمد تبزیک عرض میکنم آغاز به کار سایت ندایی از درون را
انشاالله روز 12
اسفند با پیروزی حامیان دکتر در انتخابات مجلس را در این سایت جشن خواهیم گرفت
ياسمين     |2012-01-16 22:30:03
سلام
عرض ارادت و تبريك.

ياد نامه جوانفكر به مكارم افتادم كه بالافاصله رجا تيتر زد : "اهانت بي سابقه جوانفكر
به آيت الله مكارم!!"

بعدم ماجراي حمله به روزنامه ايران و دادگاه خاتونو و ...
الانم يك سال حبس براي توهين نا
كرده به رهبري...
مثل اينكه اينها هم قسم شدن سر اين بابا رو هر جوري هست زير آب كنن در حاليكه نمي دونن:

"وَلا
تَحْسَبَنَّ اللَّهَ غافِلاً عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ إِنَّما يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فيهِ
الْأَبْصار ..

گمان مبر كه خداوند از عمل ظـالمين ، غافل است ، بلكه عذابشان را به روزی به تاخير انداخته كه
چشمها در آن روز از ترس از حركت می ايستد .."
محمد جواد     |2012-01-16 22:52:40
سلام و درود بر شما، سایت انحرافی جدید مبارک باشه .. الا ان نصر الله قریب
احمد   |2012-01-16 22:56:33
سلام احمد جان

کجایی بابا. دلمون پکید.نمی گی چهارتا دوستم ماداشتیم. یه خبری چیزی.فکر کردم خودتم
فیلترکردن!
خلاصه خیلی مخلصیم.
محمد آل حبیب  - ...     |2012-01-16 23:41:53
سلام؛ ضمن خوشحالی از اینکه دوباره آمدید، برایتان آرزوی موفقیت و سربُلندی می کنم.
التماس دعا
ناشناس   |2012-01-17 05:47:18
اینجا نمیشه نظر خصوصی گذاشت؟

سلامت چه شد برادر؟!
فعلا میشود!

اما به زودی یک قسمت برای نظرات خصوصی اضافه می
کنم!
ناشناس   |2012-01-17 00:08:44
چرا نظرات ثبت نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محسن     |2012-01-17 00:59:13
برادرم احمد
سلام
امروز خبر راه اندازی سایتت رو از یه دوست انحرافی! شنیدم. سایت رو که دیدم خیلی خوشم اومد.
خدا
دغدغه ات رو زیادتر و زیادتر کنه احمد جان و عزمت رو راسخ تر.
ایلیا عرشیا     |2012-01-17 01:32:15
سلام برادر
واقعا ایول!
خیلی خوشحال شدم ، واقعا دمت گرم که بعد از بستن وبلاگت با پول سایتشون سایت منحرف
زدی!
منتظر نوشته های بعدیت هستیم.
یاحق
منتظر   |2012-01-17 02:07:52
سلام.
مبارک باشه خیلی خوشحال شدم.
البته از الان به فکر بعدی باش. زود فیلتر میشی.
حسین   |2012-01-17 05:53:38
سلام بر احمد آقا
اینجا نظر خصوصی ندارید !!!!
برای آقای جوانفکر یه شعر دارم(برای کاوه اشتهاردی گفته بودم) فقط یه
مقدار خیلی تند تر از فضای فعلیه ؛ اگه کار ادامه پیدا کرد اونو میگذارم وگرنه یکی دیگه . . .
نظر خصوصی ندارید که
شعرو بگذارم !!!!
یا مهدی(عجّل الله تعالی فرجه الشّریف)

---
علیکم السلام برادر!
احوالاتت و امتحانات؟!// برادر
خودتو برای انتشارش آماده کن!!! خودت منظورمو بگیر دیگه!// فعلا میتونی نظرات خصوصی رو همین جا بگی چون نیاز به تایید
داره، اما ان شاء الله به زودی یه قسمت برای نظرات خصوصی اضافه می کنم! ان شاء الله
عدالتخواه     |2012-01-17 04:32:55
سلام
بستن ارا و عقاید اقدامی جاهلانه است اما ماهم باید مواظب خودمون باشیم
والعاقبة للمتقین
سعید     |2012-01-17 12:32:32
سلام داداشم
شرمنده که نتونستم خودم سایتا برات راه بندازم
باز هم خودت زرنگ تر بودی
اگه بخوای می تونم برای
جلوگیری از فیلترینگش کمکت کنم
اون قضیه رو هم گفتی پیگیرم و احتمال زیاد تا جمعه بتونم یه کارایی بکنم
عزیزدل
فعلا بای
سيد علي     |2012-01-17 17:09:40
سلام احمد آقا
ديشب وقتي اين مقاله آقاي جوانفکر رو خوندم ، فقط تعجب کردم و دوباره و سه باره خوندمش.فقط دنبال يه
خط ، نه ، فقط يک کلمه بودم تا خودمو قانع کنم و بگم حتماً اين حکم دليلي داشته ديگه اما واقعاً تنها اتهامي که
نميشه به اون مقاله زد يا بهتر بگم تنها چيزي که با خوندن اين مقاله به فکر هر انس و جني خطور نميکنه همين اتهامه
.اهانت به امام خامنه اي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بيشتر به طنز شباهت داره
reza  - فرزندآزادی     |2012-01-17 21:02:18
مبارکا.همسنگر.
آی مدعی!"ما به صداقت احمدی نژاد رای داده ایم"! "تو بزن!تبر بزن"
آدم زمینی   |2012-01-18 18:51:12
ای بابا !!!

دکتر که بت بزرگه رو هم شیکست!!!
ناشناس   |2012-01-18 01:13:44
مرتیکه منحرف!!!
تو فارس کار می کردی؟
واقعن که برات متأسفم:دی
ناشناس   |2012-01-18 02:29:07
بروزم با احمدی نژاد، پارتیزان بی نظیر جبهه ولایت
http://zamirekhodagah.blogfa.com/

مقدمه: در طول تاریخ و در جریان جنگها،
نیرو هایی نقش دارند که به آنها پارتی زان یا چریک می گویند. آنها شامل گروه ‌های نظامی کوچکی هستند، و بصورت قابل
انعطاف، نامنظم و بدون خط نبرد خاصی می ‌جنگند، آنها اهداف سیاسی – نظامی تاکتیکی خود را دارند. نام پارتی زان از
جنگ دوم جهانی بسیار معروف و مشهور شد، این نام بر گرفته از سربازان پارتي سلسله هخامنشیان است، که برای مرزبانی و
نبرد های چریکی از آنها استفاده می شد. به آنها پرت زن به معنی جای دور دست + زدن می گفتند.
...
بیشتر تاریخ نویسان
تحت نفوذ استعمار و امپریالیزم با کتمان و تحریف تاریخ، کار مبارزان پارتی زان در طول تاریخ را کوچک شمرده و بی
اهمیت دانسته اند، زیرا آنها از چریک های ملی بشدت می ترسند، و نمی خواهند ملت ها از چگونگی شکل گیری و فعالیت این
مبارزان در طول تاریخ مطلع شوند. امپریالیزم نو با بدست آوردن رضایت طبقه های سرمایه داری سنتی كشورها و سرزمینها
حکومت ها را بوسیله عوامل رنگارنگ خود به دست می گیرد، اما فشار مردم در سراسر دنیا حکومت های سرسپرده نظام سرمایه
داری بین المللی را دائما متلاطم می کند، و به راست و چپ می کشاند
...
به قول حضرت آقا طبقه ای جدید از نوکیسه ها و
مرفهین بی درد از شکم نظام اسلامی شروع به تولدی نامشروع نمود. طبقه ای که برای حفظ قدرت و ثروت در دوره اصلاحات به
راحتی با نظام سرمایه داری بین المللی وارد ائتلاف های عملیاتی و سپس راهبردی می شد. طبقه جدید معامله گر بود.
تاکتیک های جنگ روانی را از نظام سرمایه داری آموخته بود. فضاسازی های مصنوعی چپ و راست را با کمک غرب به ملت تحمیل
می کرد.
ف   |2012-01-18 03:17:23
دوباره سلام.
اینجا خیلی باکلاسه.
یه کم توضیح بدین اینا چین؟این دستهای سبزوقرمز زیر کامنتهارو میگم.
راستی این
کامنت جنبه خصوصی دارد.لطفا تاییدنفرمایید؟
گزینه خصوصی که فعال نیس؟چرا/
راستی چراما رو ازلینکهاتون حذف
کردین؟

http://1tarannom.blogfa.com
-------
علیکم السلام! اتفاقا از دیدن یاران قدیمی خیلی خوشحال میشم! به زودی لینک باکس
رو تکمیل می کنم ان شاء الله. این دستها هم مثبت و منفی هستند. و خصوصی بهتر از این نمیشود! شرمنده!
آدم زمینی     |2012-01-18 18:45:59
سلام علیکم

منو لینک کنید
افسر جوان جنگ نرم   |2012-01-19 18:38:34
« والعاقبة للمتّقین »
فهیمه   |2012-01-20 02:50:52
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?:
:idea::arrow:

کد آنتی اسپم نمایش داده شده در عکس را وارد کنید.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

سخنانی از مشایی درباره اومانیست

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player