درباره سایت

ستون شما

**وقتی تیغ سانسور صدا و سیما به رهبری میرسد...

یکی از دوستان اطلاع داد که چه نشسته ای؟! امروز صدا و سیما سخنان امام خامنه ای را نه تنها سانسور کرد که اصلا هیچ خبری از دیدار امروز ایشان منتشر نشده! باورم نمیشد! گفتم مطمئنی؟! گفت من منتظر پخش سخنان ایشان از اخبار ساعت 21 بودم، اما انگار نه انگار! باز هم باورم نمیشد! گفتم باید بروم و جستجو کنم. اینترنت را در چند ساعت همراه با اضطراب شخم زدم که خدا کند این حرف اشتباه باشد. هر چند به دلیل ساختار افتضاح سایت های صدا و سیما چیز خاصی نیافتم اما معدود یافته هایم همین سخن را تایید میکرد(اخبار مشروح ساعت 13 شبکه خبر لینک در حالیکه در همان زمان تمام سایت های خبری در روز تعطیل خبر را منتشر کرده اند!). باز هم قابل باور نبود. برای اخبار ساعت 24 شبکه تهران با دلهره لحظه شماری میکردم و دعا میکردم که سخنان امام خامنه ای را منتشر کنند. اخبار ساعت 24 نیز شروع شد و من در بهت رفتم... . بله! هیچ خبری از دیدار امروز رهبری با ایثار گران نبود. مردمی بودند که در تجمعات علیه الحاق بحرین به هر کشوری سخن میگفتند، از خطبای موقت نماز جمعه خبر بود و از رهبری نه!..

حماقت جدید شریعتمداری و کیهان

ماه ها فعالیت و رایزنی صورت میگیرد. جوی رسانه ای برای حساس کردن مردم و جلوگیری از بی تفاوتی آنان در حدود یکسال ادامه می یابد. انقلاب به یک مرحله بدون بازگشت میرسد. سنی و شیعی یکی میشوند و علیه ظلم به پا میخیزند. ده ها نفر شهید میشوند و روند اتفاقات به جایی میرسد که رژیم حاکم، درخواست الحاق به خاک یک کشور دیگر را میکند تا فقط تحت هر عنوانی توسط سیل خروشان مردم بحرین از بین نرود و فقط بماند. پس از این پیشنهاد بیشرمانه، مردم بحرین که خود را در معرض یک حادثه بزرگ تاریخی میبینند دوباره و با شدتی بیشتر وارد میدان میشوند. اما ناگهان یک «نادان» که متاسفانه مدیر مسئول یک روزنامه نیز است و دچار توهم نفوذ بر افکار عمومی مردم منطقه است، در یک اظهار نظر غیر مسئولانه می گوید که مردم بحرین خواستار الحاق به ایران هستند! بله! او کسی نیست جز حسین شریعتمداری! فی الواقع نمیدانم چگونه میشود امثال شریعتمداری را ساکت کرد تا در هر امری سخن نگویند و برای کشور و حتی مردم منطقه ایجاد هزینه نکنند. همین سخنان احمقانه شریعتمداری ناگهان روند اتفاقات را عوض میکند. رسانه های وهابی و آمریکایی که منتظر چنین گاف هایی از جانب ایران بودند، با شدت هر چه تمامتر به تکرار و تحلیل سخنان شریعتمداری می پردازند و می گویند: ایران درد مردم بحرین را نداشت، بلکه حرف دلشان را نماینده ولی فقیه در روزنامه کیهان گفت!(سوء استفاده و خرابکاری های شریعتمداری متاسفانه به نام امام خامنه ای نوشته میشود)آنها از اول دنبال هدف و منافع خودشان در بحرین بودند و... . با سخنان احمقانه شریعتمداری که در بدترین حالت از سوی امثال عربستان به او دیکته شده و در بهترین حالت از روی جهالت محض است، سنی های بحرین بطور کل از میدان خود را کنار میکشند تا برایشان روشن شود که آیا هدف ایران و رسانه های آن از حمایت از بحرین، همان تصرف آن است یا نه؟! در شیعیان هم یک موج سرخوردگی درباره ایران به وجود می آید، و کسانی که خود را بحرینی میدانند با این سوال مواجه میشوند که پس از سرنگونی آل خلیفه، آیا هویت مستقل خود را حفظ خواهیم کرد یا به کشوری دیگر الحاق خواهیم شد؟!   بر فرض عده ای بگویند که مشایی دم از مکتب ایران زد و فلان وهابی خوشحال شد، آیا مشایی این سخنان را در یک جمع عمومی بیان کرده بود؟! در کدام جمع؟! آیا قرار بر انتشار...

درسی فراموش شده

هنگامي كه امام علي(ع) مالك اشتر را به عنوان حاكم مصر انتخاب كرد، در نامه اي تاريخي به مالك اشتر بطور مفصل به ضرورت هاي اخلاق و شيوه هاي برخورد حاكم با مردم پرداخت. مرور اين نامه در فضاي امروزي جامعه و پس از هزار و اندي سال براي شيعيان داراي نكات مهمي است كه بيان آن ها خالي از لطف نيست. امام علي(ع) در نامه مي‍فرمايند: «هرگز خود را براي مدتي طولاني از مردم پوشيده مدار، كه د پرده ماندن حاكم از مردم گونه اي بي حوصلگي است، و سبب بي خبري از امور باشد. پنهان ماندن زمامداران از مردم موجب نا آگاهي زمامداران از اموري كه بر آنان پوشيده است مي گردد و در نتيجه، امر بزرگ در نظر آنان كوچك و كار كوچك در ديده ايشان بزرگ جلوه مي كند، و نيكو زشت و زشت نيكو مي گردد، و حق و باطل درهم مي آميزد. زمامدار انساني است و آنچه را مردم از او مخفي بدارند نخواهد دانست، و حق نشانه هايي ندارد كه به وسيله آن انواع راست از دروغ شناخته شود. و تو يكي از دو تن هستي: يا انساني هستي كه در اجراي حق گشاده دست و بخشنده اي، پس چرا بايد در پرده شوي و حق واجبي را بايد ادا كني، و كار نيكي را كه بايد انجام دهي فرو گذاري؟! و يا انساني دچار بخل هستي{و دستت در گشودن گره مشكلات باز نيست}، كه در اين صورت وقتي مردم از عطاي تو نااميد شوند ديري نپايد كه دست از مراجعه به تو بردارند، زيرا از بخشش تو نااميدند. با آن كه بيشترين نيازهاي مردم به تو چيزهايي است كه برايت زحمت و رنجي ندارد: از قبيل شكوه از ستمي يا درخواست عدالت در معامله اي...»

سرمقاله احمدی نژادی جوانفکر: سوالات بی پاسخ

زمان آنقدر كوتاه بود و سريع گذشت كه زياده‌خواهان خودبرتربين، فرصتي براي پي بردن به اشتباهات خويش و اصلاح آن نيافتند و زماني به خود آمدند كه تمامي رشته‌هاي بافته شده را پنبه ديدند و با اين واقعيت آشنا شدند كه مردي بلندنظر و پرهمت، به پشتوانه آراي اكثريت كم‌نظير مردم، سكان مديريت اجرايي كشور را به دست گرفته و برنامه‌هاي مدون مديريتي‌اش را يكي پس از ديگري به مورد اجرا مي‌گذارد. سرمستي ناشي از غرور و نخوت آنقدر زياد بود كه اجازه نداد او را به چشم ديگري جز يك مهمان ناخوانده قلمداد كنند و با خود چنين انديشيدند كه كارش را به فاصله‌اي اندك تمام خواهند كرد اما فرونشست اين سرمستي آنقدر زمان برد كه او با مجاهدت و پشتكاري مثال‌زدني، توانست از انبوه بن‌بست‌هاي پيش‌رو، معبري از خدمت را به روي ملت ايران باز كند و گامهاي بلندي را در مسير پيشرفت‌هاي بزرگ به جلو بردارد. ديرهنگام بود كه متكبرين دريافتند محمود احمدي‌نژاد يعني همان شخصيت گمنام ديروز كه در محاسبات سياست‌پيشگي آنان جايي نداشت، آنقدر بلندآوازه شده است كه در گوشه و كنار جهان براي پاسداشت او، نام محمود را بر نوزادگانشان مي‌گذارند و در هر كوي و برزن از شرق و غرب عالم، او را دوست دارند و تكريمش مي‌كنند. بخل و حسد، در جسم و جان خودخواهان و زياده‌طلبان آنچنان ريشه دواند كه ناگزير شدند فاصله‌هاي كاذب و فريبنده را كه در نمادهاي سياسي چپ و راست به افكار عمومي القا شده بود، از ميان ببرند و براي مقابله با كسي كه خوان گسترده پيش روي آنان را تهديد به برچيده شدن كرده بود، همصدا، همگام و همساز شوند. ميرحسين موسوي كوچك‌تر از آن نشان داد كه بتواند كار بزرگ بر زمين مانده يك مجموعه به هم پيوسته را به انجام برساند و از آن سربلند بيرون بيايد. او براي انتقام‌گيري از مردم و منتخب آنان آمده بود اما خود اسير نابخردي‌هاي برآمده از همان بخل و حسدي شد كه دوستان و همفكران پيدا و پنهان او را به ورطه فضاحت و شكست انداخته بود. دست قدرت خدا را خيلي‌ها ديده‌اند، نه فقط در پيروزي احمدي‌نژاد بر مدعيان به صف ايستاده 84 بلكه در شكست حاميان داخلي و خارجي و پشت در پشت موسوي در سال 88. موتور خدمت و پيشرفت كشور كه در سال 84 روشن شده و بي‌وقفه...

دوستان

بررسی نقش کویت در جنگ تحمیلی به ما درسی تاریخی میدهد. کویت را شاید بتوان نماد انسان های فرصت طلبی دانست که خودشان به چاهی که حفر کرده اند گرفتار میشوند. در  ابتدای کار کویت با "توهم خطری بزرگ"از جانب ایران، به عراق پیوست و برای عراق سنگ تمام گذاشت. اما پس از قبول قطعنامه و پایان جنگ ایران و عراق تازه فهمید که چه سرمایه گذاری اشتباه و چه اشتباه مهلکی کرده است. هنگامی که زور صدام به ایران نرسید به کویتی حمله کرد که از هیچ کمکی برای او دریغ نکرده بود. بی جهت نیست که سیاست کویت را احمقانه ترین نوع سیاستمداری می شناسند: که نتوانید دوست و دشمن را بشناسید و با دشمن آینده ات چنان "همراهی" -و نه لزوما ایجاد اتحاد-کنی که نفهمی هدف بعدی خود تو هستی!

جبهه پایداری ها در حمله به احمدی نژادی ها با جبهه متحد و همدست میشوند، برای چند ماه تمام توان خود را علیه احمدی نژاد به کار میبندند، روزی نیست که آتش توپ خانه ی آنها حامیان دولت را نزند.

نکته ی جالب در این باره این است که به علت ساده بودن پایداری ها هر بار برخی پیدا میشوند و آنها را به جریان انحرافی نسبت میدهند و در نتیجه آنها علیه حامیان دولت تند تر موضع میگیرند. این سادگی را در سخنان زارعی و به طور کلان تر در مصاحبه ی آیت الله مصباح با نشریه ی ٩دی میتوان دید، آنجا که از او می پرسند شما را به جریان انحرافی می بندند! و ایشان می گوید: ما بارها تکرار کردیم اما برخی نمی شنوند!

اما بالاخره متحدی ها با تصور این که حامیان دولت را توانسته اند خوب بزنند و نوبت بعدیست، ناگهان تمام آتش توپخانه شان را سمت پایداری ها میگیرند. تازه بعد از گذشت مدتی پایداری ها تازه میفهمند که چه بازی ای خورده اند و جبهه متحد از آنها "سواری مجانی"گرفته است. آنها تازه فهمیده اند که متحدی ها از آنها فقط سوء استفاده کرده اند. سیاست ٧+٨ یا هاشمی نسبت به پایداری ها هوشمندانه بود یا بهتر است بگویم آنها بیش از حد ساده لوح اند. ٧+٨ یا هاشمی ابتدا پایداری ها را با بیان این که آنها وابسته به جریان انحرافی هستند آنها را  نسبت به حامیان دولت تند تر کرد، و نه تنها آنها را از حامیان دولت جدا کرد بلکه از آنها شمشیری ساخت علیه حامیان دولت. ولی اکنون تاریخ انقضای آنها به پایان رسیده و ٧+٨ با شدت تمام آنها را می کوبد.

تصور بکنید جریانی که اصولا به علت چیزی که آنرا  انحراف مینامند از حامیان دولت جدا شوند اما در یک هفته اخیر رجا نیوز پنج خبر هم از این جریان انحراف برانگیز در صفحه اصلی ننوشته و در عوض تمام نوشته های آنها صرف این است که چرا جبهه ی متحد به ما حمله می کند! فکر میکنید دلیل این که در رجا نیوز چند روز است که حتی یک خبر از جریان انحرافی نیامده چیست؟ آنها فهمیده اند که بازی خورده اند و تنها آلت دستی بودند برای مقابله با جریان موهوم انحرافی توسط جبهه ی متحد یا هاشمی.

اوضاع زمانی بحرانی تر میشود که ناگهان شایع میشود که اعضای این جریان(پایداری) در صحبتی با پدر معنوی خودیعنی آیت ا... مصباح سخنانی میشنوند که برایشان شوک آور است؛ سخنانی در باب لزوم وحدت(تا کنون تکذیب نشده، به نظر میرسد اگر چنین نبود، حتما با تکذیبش دست 7+8 را می بستند). با مواضع تندشان در روز های گذشته وحدت با جبهه متحد برای آنها یک رسوایی ست.

خودشان میدانند که چقدر اوضاعشان خراب است، نشریه ٩ دی ارگان جبهه ی پایداری در یک نظر سنجی غیر معتبر یا خودساخته- نظر سازی- اعتراف میکند که رایشان ١٨% است و نصف جبهه متحد. آنها میدانند که هیچ شانسی ندارند، این اعتراف خود آنهاست پس دست به انتحار سیاسی میزنند، آنها آخرین تیر خود را درباره ی جبهه متحد استفاده میکنند و تمام پتانسیلشان را در یک جزوه 80 صفحه ای علیه جبهه متحد منتشر میکنند، اما آخرین تیر آنها هم جواب نمیدهد و بر دشمنی ٧+٨ با آنها می افزاید و آتش توپخانه ی آنها علیه جبهه پایداری قوی تر میشود. کار به جایی میرسد که جبهه متحدی ها یا٧+٨ پایداری ها را "فتنه گر" در وحدت میدانند و آنها را "کاسب کار" و "کودتاگر" می نامند. جبهه پایداری ها هم که رسانه ی زیادی ندارند و ضعیف اند توان مقابله را ندارند. اکنون به نظر میرسد که با این شرایط جبهه پایداری به پایان خود رسیده است. آنها تنها و تنها یک راه بیش تر ندارند: این که برای حفظ آبروی خودشان هم که شده نامزد های جبهه متحد را با اسم خودشان معرفی کنند، این گونه حداقل افتضاح شکستشان کمی کمرنگ تر میشود.

جبهه پایداری ها ثابت کردند که به حداقل اخلاقیات هم معتقد نیستند. پس از محکومیت صوری جوانفکر با تهمت توهین به رهبری، پایداری ها که این ظلم آشکار را میدیدند دم بر نیاوردند که هیچ، در این راه با ظالمین همراهی کردند. شاید بهترین کسی که در جبهه پایداری او را بشناسم همان کوچک زاده است. پس از این که در چند کامنت از او خواستم در برابر این ظلم به جوانفکر و رهبری ساکت نباشد که سکوت در برابر ظلم همراهی با آن است برایم نوشت که: نباید علیه حکم قاضی جو سازی کرد!

یاللعجب!!! از کی تا حالا عدالت طلبی شده جو سازی؟ از کی تا به حال مطالبه گری عدالت شده جو سازی؟! آن زمان که کوچک زاده علیه لاریجانی به پا خواست آن هم جو سازی بود یا نه؟ آیا اعتراض به ظلم به جوانفکر و رهبری و نظام جو سازی است؟ نتیجه بد بینانه یا شاید واقع بینانه: پایداری ها فقط زمانی به ظلم اعتراض میکنند که طرفشان لاریجانی و قالیباف است. یعنی زمانی که برایشان بصرفد!

مطلب بعدی درباره نقش ما در نبرد رسانه ای و جنگ روانیست.

نظر ها
افزودن جدید جستجو RSS
ابطحی   |2012-01-21 23:24:13
سلام

مثالی که قبلا در مورد دختر فراری برای جبهه پایداری زده بودم گویا بود. هر چه هم در موردشان نوشتید صحیح است.
اما فعلا با واقعیت دیگری مواجه هستیم. حمایت همه جانبه ائمه جمعه و جماعات از جبهه متحد نتایج سوئی در پی دارد. به
نظر می رسد که با همه اینها حمایت از جبهه پایداری به مراتب بهتر از جبهه گیری در مقابل آن است. چرا که فرق جبهه
پایداری با جبهه متحد، مشابه تفاوت البرادعی و آمانو است!
حسين   |2012-04-05 13:38:31
الان كه ديگه فهميدي يه تحليل احمقانه داشتي
باور كن با اين مطلبت بهم ثابت شد كه اصلا نمي فهمي
تعجبي نداره.
خوش
باشي
احمد  - به حسین   |2012-04-05 14:53:01
سلام که یادت نداده اند!
علیکم السلام!

اگر فکر میکنی که شکست خوردن فقط یعنی گل خوردن، پس از نظر تو الان آمریکا
کشور پیروز و موفقی است!
طائر قدس  - شلیک نکن     |2012-01-22 00:52:05
جبهه پایداری ها ظلم کردند ولی فعلا دشمنان قسم خورده داریم . دست کم نزدیک ترین لایه به حامیان دکتر این ها هستند .
وقت حمله و افشای ماهیت فاشیستی اصولگرایانی است که کینه و عداوت عمیقی از دکتر دارند . \" زمان شناس باش . و بر
برادران ساده دل خود در جبهه پایداری ترحم کن .
جهت دوشیکار را عوض کن و بدان \" خون دل خوردن \" خود نوعی
\" رشد و عمق \" به شخصیت انسان می دهد .
------
برادر سلامت چه شد؟! علیکم السلام! جواب در کامنتی جدا!
احمد  - پاسخی به طائر قدس   |2012-01-22 00:57:22
سلام علیکم!
برادر چند نکته:
**اصولگرایان سالها انتقاد میکردند! این جبهه پایداری های ساده لوح بودند که
"خارج" شدند، و اینچنین توازن قوا از بین رفت تا دولت در سیبل قرار بگیرد!
**کمر دولت را این به اصطلاح خودی ها
شکستند.
**معتقدم خطر این پایداری ها بسیار بیشتر از متحدان چند چند یا هاشمی است. چرا؟!!!
((چون این جماعت هستند که
رای احمدی نژاد را میشکنند))

**علم کردن و هل دادن پایداری ها هم در ابتدا برای همین بود، هر چند که تصور نمی کردند
پایداری ها کم نیاورند و بمانند. ضمن اینکه لیست متحد و پایداری با هم تا 90% به قول پایداری ها مشترک خواهد بود! یعنی
این همه کوبیدن احمدی نژاد سر 10% است!!! یعنی کلاه گذاشتن سر مردم!
خدانگهدار
سامان(وبلاگ فتنه88)     |2012-01-22 01:10:13
دوستانی که گفتند که بر جبهه پایداری رحم کنید. کسانی که در فتنه ها و بعد از فتنه ها نفهمیدند که راه درست و غلط چه
راهی است، حتی اگر به آنها رحم هم کرد، باز هم نخواهند فهمید که راه درست و غلط چه راهی هست. کسانی که تحت تاثیر چند
سایت رسانه ای تکفیری قرار می گیرند، مطمئن باشید که باز هم اگه چند تا سایت علیه شون خبر بزنند، باز هم کم میارن.
کسانی که از ترس انگ جریان موهوم به اصطلاح انحرافی از هیچ تخریب و توهینی علیه دولت فروگذار نکردند، مطمئن باشید
هر کسی به سادگی می تواند جریان فکری این آقایون را عوض کنند. در کل این آقایون ثابت کردند که به هیچ چیز پایبند
نیستند. حتی به خودشون. وقتی آقای مصباح از مطرودین حمایت می کنه، دیگه شما تا آخرش را بخونید. به نظر من برگشتن این
آقایون به دولت هیچ نفعی به حال هیچ کس نداره، نه خودشون و نه دولت. بهتره مزه شکست را بچشند تا واسشون درس عبرتی
باشه تا تحت تاثیر چند تا سایت نباشند. این اتفاق برای آقای علی لاریجانی هم خواهد افتاد. آقای لاریجانی از قم
کاندید شده است و طبق اطلاعات موثق، حوزه علمیه از ایشون حمایت نخواهد کرد و مردم قم هم این را همیشه نشون داده اند
که به کاندیداهای مورد حمایت حوزه علمیه قم رای خواهند داد.
طائر قدس  - شلیک نکن 2     |2012-01-22 01:49:59
با سلام و درود فراوان . برادر عزیز درک و تشخیص اولویت مبارزه و شناخت صحنه نبرد برای یک افسر جنگ نرم شرط اساسی
است . مجلسی با اکثریت جبهه متحد ، تلاش اولش ساقط کردن دولت احمدی نژاد است . مجلسی با اکثریت جبهه پایداری دست کم
ادعای تبعیت از رهبری را دارد و امید به هدایت امام خامنه ای ( روحی فداه ) و همراهی اینها با دکتر می رود . مگه ما
نبودیم که در مجلس قبلی
به علت خطر اصلاح طلبان به لیست 5+6 رای دادیم ؟ به علی مطهری و توکلی ؟! هر مرحله مقتضیات
خود را دارد و فعلا اولویت انداختن لار و باهنر و امثال اینهاست .
یعنی واقعا باهنر و توکلی را به آقا تهرانی و
حسینیان ترجیح می دهی ؟!
----
در کامنتی جدا
احمد  - پاسخی به طائر قدس2   |2012-01-22 01:55:49
علیکم السلام و رحمه الله!
من می گویم که در قبل از انتخابات، قطعا خطر جبهه پایداری بیشتر است. آنها از طرفداران
دکتر رای جمع می کنند، نه از طرفداران متحدی ها!

**نکته دوم اینکه تهمت بی عرضه بودن دولت بدتر است یا فراماسونر
بودن دولت؟! حرف های پایداری ها را متحدی ها تکرار می کنند یا حرف های متحدی ها را پایداری ها؟! یعنی چه کسی بهانه
میدهد و حرف میسازد؟!

***نکته بعد نوع رفاقت این جماعت است: خاله خرسی!

نکته آخر اینکه من رویکردم را نقد کلی
پایداری نمی دانم، هر چند در این پست به آنها پرداخته باشم. من بخواهم پایداری ها را نقد کنم، اینگونه نقد نمی کنم!
من جدی پایداری ها را اینگونه نقد نمی کنم! نقد من به آنها بسیار تندتر است! چون ادعایشان هم بیشتر است!
خدانگهدار
مهدی محلوجی   |2012-01-22 01:50:52
سلام علیکم برادر:
بارها ایده جالبی برای درج مطلب در وبلاگم به ذهنم رسید. اما با خواندن مطالب شما چون شعله یک
کبریتی کوچک خاموش شد. از نوشتن تحلیل در مقایسه با تحلیلهای شما خجالت می کشم.
انشاء الله خداوند شما و قلم پر
توانتان را همیشه چون هم اکنون در تشخیص جبهه حق و باطل موفق بدارد.
-------
علیکم السلام برادر! برادر من جنبه ندارم!
کمتر تعریف کن!
ياسمين(حافظه سياسي)     |2012-01-22 02:33:48
سلام
من دقيقا با نظر شما موافقم. جبهه پايداري به احمدي نژاد خيانت كرد و پشت او را خالي كردند حالا عده اي به قول
شما از روي سادگي و عده اي هم به قصد رسيدن به قدرت. اين سنت الهي است,كه اين ها به دست همين جبهه متحدها نابود مي
شوند و ان شالله اين جبهه متحد به دست مردم.
صادق  - پیگیری ادعای دخالت دولت توسط پایداری چی ها!!!   |2012-01-22 22:34:02
سلام. خدا قوت اخوی .
تو خاطرم هست نوشته بودید که از جبهه پایداری ها هم کسانی ادعای دخالت دولت در انتخابات رو
داشتند ؟!
اگر جواب مثبته یه زحمت بکش چندتا سند برام معرفی کن یا بگو کدومشون دقیقا چی گفتن . برام مهمه . گشتم ولی
چیزی پیدا نکردم . تشکر

------
علیکم السلام برادر
تنها موردی که فعلا در ذهن من است، مربوط میشود به چند ماه قبل که آقای الهام در مصاحبه
ای(فکر کنم با یک مجله) سخنانی را گفته بودند. متاسفانه الان دسترسی دقیق ندارم و وبلاگی که این مطلب را گذاشته بود
حذف شده. علی ایحال می توانید ب همین اطلاعات هم سرچ کنید. فکر می کنم که یک نشریه اصولگرا بود(نمی دانم پنجره بود
یا نه؟!) خدانگهدار
حامد     |2012-01-22 06:32:14
سلام
من فکر می کنم درست به همان دلیلی که جبهه پایداری به انحراف متهم می شود، ما هم باید حامی اش باشیم. تو رو به
خدا اینقدر حلقه رو نبندین. فکر هم نکنید که اسم احمدی نژاد معجزه می کنه و ما از جبهه پایداری ها بی نیازیم. این
اشتباهی هست که بچه های رایحه خوش خدمت سر شورای شهر فعلی تهران کردند و آنقدر حلقه را بستند که چمرانی که در کنار
آیت الله مصباح تنها شخصیتهای حامی احمدی نژاد در انتخابات 1384 بودند هم در لیست رایحه جای نگرفت و دود این تنگ نظری
و خوش خیالی بی خود، تو چشمشان رفت.
احمد  - پاسخی به دوستم حامد   |2012-01-22 22:59:05
حامد جان علیکم السلام!

**1-اصولا نگاهت به قضیه از نظر من درست نیست!
برادر! جبهه پایداری ها بودند که حلقه را
بستند، خودشان رفتند، هیچ کسی آنها را بیرون نکرد.

**2- اتفاقا به نظر من ما در انتخابات شورای شهر نتیجه بهتری
داشتیم(حلقه بسته) تا انتخابات مجلس(حلقه باز). شما نگاه کن ببین هر روز یکی از همین اعضای شورای شهر صحبت می کند
علیه شهرداری، ام در انتخابات مجلس سر دولت کلاه رفت! ما واقعا در انتخابات مجلس باختیم.

**3- اساسا جبهه پایداری
در مقابل ما تشکیل شد، شعارشان مبارزه با ماست، رایشان را از ما میگیرند، تنها صحبت مثبتشان هم اینست که \"گاهی
از دولت حمایت می کنند\". مثال کوچک زاده روشن میکند که اینها صحبت از اعتراضشان هم به متحدی های دشمنشان مانند
لاریجانی است، نه دغدغه حمایت از دولت مطلوب.
خدانگهدار
عمار     |2012-01-22 13:49:05
سلام
به نظر من از اول نقطه ضعف جبهه پایداری در این بود که از جمله اصولش مخالفت با جریان فتنه و جریان انحرافی در
کنار هم بود. فتنه 88 که 8 ماه مشکلات زیادی برای مملکت و ملت ایجاد کرده بود و جریان موهومی که تا حالا یک مدرک برای
اثباتش ارائه نشده و تمام هویتش اتهام و تهمت و غرض ورزی است. متاسفانه این رویه باعث شده که این جبهه از اینجا
مانده و از اونجا رانده بشه. در کنار اینکه پیوستن برخی از اعضا به این جبهه مانند یک شوک بود در ابتدا و حامیان
دولت را واقعاً شکسته دل کرد. البته بعداٌ که انسان بررسی می کرد می دید که این افراد هم خیلی جاها کم گذاشته بودند.
بگذریم. من فکر میکنم میشه زیادی خوش بینانه نگاه کرد و گفت که خیلی از این اعضا ممکن است جو گیر شده باشند گول
خورده باشند و در داوری خطا کرده باشند. اما سوال مهم این است که آیا می توان دوباره به آنها اعتماد کرد؟
مهسا  - رودخانه نقره ای     |2012-01-22 18:08:16
سلام

رئیس جمهور در یکی از سخنرانیهاش می گفت از حق دفاع می کنم اگر همه دنیا مقابل این مسئله قرار بگیرند ( مضمون )
حالا این را مقایسه کنید با این سیاست بازها ، با این مدعیان . دیگه خوباش این پایداریها هستند به حساب خودشون که
چون خیلی پایدارن از رئیس جمهور ناپایدار جدا شدند !!

همشون چرتکه اندازن . حالا کم و زیاد داره . یکی در مراتب
پایین سریع وا می ده . یکی یک کم کار می خواد روش !!

راستش منکه از این ۷+۸ ها بیشتر خوشم می یاد !!!!! آدم تکلیفش با
اینها روشنه . هیچ وقت طرفدار دکتر نبودن و ادعایی هم نداشتن و همیشه مشغول زیرآب زنی بودند . ( خدا توفیقشون بده ! )
اما این پایداریها نمک نشناسن البته حالا نه همشون . یک عده شون واقعا ساده اند و گیج می زنند . آدم از اینکه عده ای
عملکردها و مثبتهای مجموعه ای را قاپ بزند به اسم خودش و برای اینکه جدا شدنش را توجیه کند اتهام ببندد به اون
مجموعه و نگه که این خودمونیم که دنبال دکان و دستگاه جدا و تنها می گردیم ، خیلی سوز داره !
ناشناس   |2012-01-22 19:21:50
سلام-میگفتند صلاحیت ساکتین فتنه تائید نمیشود،ساکتین فتنه که هیچ،خود اصحاب فتنه هم تائید صلاحیت شده اند،از آن
طرف هر که حامی دولت بود به جرم خودخوانده جریان انحرافی رد صلاحیت شده است،از ترس مرگ خودکشی میکنند،هنور فجایع
مجلس ششم و دولت هفتم و هشتم و فتنه تیر 78 و فتنه 88 یادمان نرفته،که از توهم جریان انحرافی پناه برده اند به دوم
خردادی ها و فتنه گران،دلیلشان هم این است:پیشگیری از آشوب خیابانی،زیرا میدانند حامیان دولت چون حامیان انقلاب
هستند،هر اتفاقی هم بیفتد مثل دوم خردادیها اهل آشوب و لشگرکشی خیابانی نیستند
جانباز از اصفهان     |2012-01-22 22:42:09
با سلام بر شما و دوستان

(با سلام بر احمد آقا شیرینی سایت را ندادید!)

دوستان مطلب به روز شده را ملاحظه بفرمایید و نظر خود را در مورد
اینهمه آشفتگی که بین ما بوجود آمده بیان کنید

با مطلب مهم و قابل دقت :

” ثمره اینکه که عده ای از ما ، حجت را به غیر رهبری می بینند… ”

به روز شده ام. دوستان مطلب مهم می باشد حتما” مطالعه بفرمایید

http://noore14a.blogsky.com
----
علیکم السلام! اول باید
حلوای وبلاگ را بدهیم بعدا نوبت شیرینی میشود!
مرتضی   |2012-01-23 02:56:26
وبلاگ نو مبارک
سیما     |2012-01-23 03:48:36
سلام احمداقا خسته نباشید!
این چیزایی که شما درباره جبهه پایداری گفتید صحیحه اما به نظر نمیرسه اونا از برخوردی
که با حامیان احمدی نژاد یا به قول خودشون جریان انحرافی داشتن پشیمونن!
اگر میخواستن مثه سیاستمدارای غرب تصمیم
بگیرن باید حتما با 7+8 ائتلاف میکردن اما از این کار خودداری کردن بالاخره زمان چهره اصلی خیلیا رو روشن میکن شاید
اینها 1روزی وا3 کوبیدن احمدی نژاد به لشکر توابین بپیوندن یا شایدم از این حمله شون پرچم پیروزی بلند کنن! الله
اعلم
اما در مورد اقای کوچک زاده باید بگم ایشون اگر چیز دیگه ای میگفت جای تعجبی داشت! بدجوری شعارهای عدالت
خواهانه ایشون توخالی از اب در اومده و بیشتر سعی میکنن مصلحت گرا باشن!من یکی که فقط میتونم متاسف باشم همین!
ولی
درمورد رجانیوز صحیح میفرمایید مدتی هست که بی خیال جریان انحرافی شده!حرف شما رو تصدیق میکنم اینا با بحران شکست
روبه رو شدن!

را30 میخواسم نظرتونو درباره رد صلاحیت همه طرفداران گفتمان احمدی نژاد بدونم اخه اخیرا اعلام کردن
مطهری و کاتوزیان تایید شدن و درمقابل امیری فر رد صلاحیت شده!!
اگه قابل دونستین 1سری هم بما بزنید
یاعلی
آشنا  - ندارد!     |2012-01-23 05:16:34
هو السلام....
و علیک السلام....
آقا ببخشید ما یکم دیر اومدیم ینی میومدیم اما اثری نداشتیم.... به هر حال مبارک باشه
خونه جدید باز ببخشید گل و شیرینی نخریدیم براتون!
نمیخوام بگم ایندفعه یکم با صاحب خونه مهربون تر باشین تا از
اینجا هم نندازنتون بیرون! چون نه اینورش درسته و فایده دار و نه اونورش ....
اما بعد...
در کل فکر میکنم تو این
انتخابات اوضاع خوبی نداشته باشیم.... اصلا حس خوبی نسبت بهش ندارم....
اما امیدوارم خدا بخیر کنه و احساسات ما هم
اشتباه باشه....
به هر حال به ما سر بزنید خوشحال میشیم.
یا علی
محمد     |2012-01-23 12:10:57
سلام برادر
خوبي؟
سايت نو مبارک
بعد از چند روز دوري از فضاي مجازي دوباره دارم کم کم سرک مي کشم ببينم چه گل هايي
کاشتين
خسته نباشي واقعا و التماس دعا
مقاله شفيعي کيا در معيار نيوز رو خوندي؟
بخش هاييش واقعيت ندارد از
جمله اينکه سخنراني آيت الله رو در مورد مشايي و جريان انحرافي خودم دارم شنيده ام. قسمتيش احتمالا واقعيت دارد و
آن اينکه ايشان پس از سخنان مقام معظم رهبري پشيمان شده اند ولي کساني مانع از پخش ابراز پشيماني ايشان در جامعه
شده اند و يا اينکه با مقاله هايي از اين دست ايشان سعي در تلطيف فضاي عليه خودشان دارند. والله اعلم
ایلیا عرشیا     |2012-01-23 19:08:38
سلام برادر
جبهه پایداری اساس تشکیلش بر پایه حماقت بود
یادمه به کسی گفتم اعضای این جبهه کوتوله سیاسی اند و او
ناراحتش شد.
کوتوله یعنی همین، پر سروصدا بودن و در اخبار بودن مهم نیست، مهم اینه که چقدر میتونی در زمین سیاست
بازی کنی.
اینها از همان اول یا از احمدی نژاد اعتبار گرفته بودند یا زا آقای مصباح و از خودشون چیزی نداشتند
ایلیا عرشیا     |2012-01-23 19:10:57
مجدد سلام
داداش این نظرو بین اقای امیر حسین ثابتی برام گذاتشه و در ادامه جوابی که بهشون دادم.
اوج تفکر و نگاه
اونها درباره مقوله احمدی نژاد رو نشون میده.

"
سلام

کلا وقتم خیلی کمتر از آن است که با امثال شما وارد حرف زدن
بشوم، با یک مارکسیست بر سر وجود یا عدم وجود خدا بحث کنم، ارزشمندتر است تا با امثال شما سر موضوعات سخیفی مثل
مشایی و ... حرف بزنم.

دوره تان نهایتا چند ماه دیگر است، افسوس از احمدی نژاد که در این منجلاب بیشتر فرو می رود ...
فکری به حال خودتان بکنید که دوره کاسبی و تجارت با احمدی نژاد و مشایی هم تمام شد! وگرنه آن زمان که حمایت و فحش
خوردن به خاطر احمدی نژاد ارزش داشت امثال شما کجا بودند ...؟

پاسخ هم ندهید که نه تایید می شود و نه پاسخی به پاسخ
داده می شود!

والسلام.

سلام
"دوره مان؟"
شما مگر تا قبلا حمایتتان از احمدی نژاد به خاطر "کاسبی و تجارت"
بود که حالا که دوره اش تمام شده، شده اید منتقد؟
آن زمان که حمایت از دکتر ارزش داشت برای شما و شما را مشهور کرد
بنده داشتم کتک میخوردم و از کارم اخراج میشدم!
ضمنا، پاسخ ندهید و نظرم را هم تایید نکنید، من به خاطر این اهداف
سخیف وبلاگنویسی فعالیت نمیکنم.
این مشایی به زعم شما سخیف همانی است که تحولات این چندساله را رقم زده و باعث
کامروایی امثال شما شده که آن روز سوار بر موج حمایت از دولت معروف شدید و امروز سوار بر موج برائت از جریان
انحرافی "کاسبکار"
انشالله یک روز بیدار شوید، اگر واقعا خواب باشید.
"

فکر کنم متوجه شدید که چرا امثال
ایشان دیگر از دولت حمایت نمیکنند!
آشنا  - الله اکبر     |2012-01-24 16:53:24
هو السلام...
و علیک السلام...
این نظر شما رو که خوندم عجیب یاد یه آیه از قرآن افتادم...

میدونی اخوی فکر میکنم نقل
این دوستان ما نقل اون آیه است که میفرماید...انسان حتما سرکشی میکند هنگامی که بی نیاز شود..(قریب به مضمون)
به قول
شما این دوستان از حمایت از دکتر به اینجا رسیدن...اما چه راحت پروژه عبور از دکتر رو اجرا کردن...
خدا عاقبت ما رو
بخیر کنه...و ما رو همیشه محتاج خودش و اهل بیت پیغمبرش نگه داره....
ح   |2012-01-24 16:01:58
به کوری چشم تو عزیز دلم

جبهه ÷ایداری ÷یروز است
سامان الف     |2012-01-24 23:45:12
سلام

اول بابت فیلتر شدن وبلاگت تسلیت عرض کنم!
دوم بابت افتتاح سایت تبریک بگم!
سوم بگم خدا قوت که بعد از فیلتر
شدن و این همه نامهربونی میدون رو خالی نکردی.
چهارم نظرم رو میگم:
به نظرم ما اگه چهار نفر مثل جوانفکر و امیری فر
و .. داشته باشیم که مردونه وایسند و هزینه هم بدند و در آخر باز هم سر حرفشون باشند، بهتر از اینه که چهار تا آدم مثل
کوچک زاده و غیره داشته باشیم که یا به خاطر کنار گذاشتنون دشمن بشن یا به خاطر جو سازی رقیب مرعوب بشن و یا به خاطر
ساده لوحی بازی بخورند.

مطمئن باشید اگه این اصولگرایان و مدعیان ولایت مداری الان که انواع رسانه ها دستشونه
راست می گفتند الان امام مهدی (عج) ظهور کرده بود!!
پس کاملا مشخص که اینا دروغ میگن و اگه راست میگفتن حداقلش تاکید
میکنم حداقل این بود که جمهوری اسلامی الان به اهداف خمینی کبیر نزدیک میشد! نه اینکه از داخل بخوان براندازی ش
کنند!
بنابراین قضیه اینه که یه نفر مثل امام خامنه ای تنها مونده و سالهاست هیچ کس به حرفهاش اهمیتی نمیده! الان
هم به خاطر احمدی نژاد و بردن مطالبات مردم به این طرف این آقایون ولایت مدار شدند مگه نه الان اگه مردم از انقلاب
کاملا خسته شده بودند و حکومت لیبرالی تشکیل شده بود این حضرات الان داشتند باز با اسم دیگه ای فعالیت می کردند!!
سامان الف     |2012-01-24 23:53:03
ادامه ...

فقط یه نکته ای که من رو خیلی آزار میده اینه که این حضرات تمام گندکاری های کشور و مملکت رو که حاصل
باندبازی های خود و خاندان و گروه و حزب منافقشونه رو دارند به احمدی نژاد انتساب میکنند و بعضی ها هم واقعا از نظر
عقل تعطیل اند که بابا احمدی نژاد 6 سال است آمده و این حضرات سه دولت پشت سر هم سر کار بودند!!

و در ضمن اینکه این
حضرات نمایندگان دولت رو رد صلاحیت کردند باید کاملا شفاف دلیلش مشخص میشد نه اینکه در این فضای مسموم رسانه های
تکفیری و تزویری این مطالبه گم بشه!

در تعجبم که علی مطهری با اعتراض به رد صلاحیتش تایید صلاحیت گرفت! اما
نمایندگان دولت اینچنین تنها ماندند!!

در ضمن یه خواهشی هم ازت دارم که اگه بتونی لیست نمایندگان حامی تفکرات
دولت رو بگذاری خیلی خوب میشه.
امیر     |2012-01-25 01:26:06
سلام
با مطلب تمبان سفیر انگلیس،جریان انحرافی و دوست شریعتمداری آپم
بیات شد شرمنده
یا علی
ضمیر خودآگاه  - تقسیم کار پروپاگاندای غرب با زرسالاران داخلی در سا     |2012-01-25 02:49:10
ضمیر خودآگاه
http://zamirekhodagah.blogfa.com/

بروزم با
تقسیم کار پروپاگاندای غرب با زرسالاران داخلی در سال جهاد
اقتصادی
... پرسش اساسی اینجاست، چرا پروپاگاندای غربی اینقدر بر طبل تحریم و تهدید اقتصادی می کوبد و بسیار بیش از
آنچه عمل می کتد شعار می دهد؟ ...
اصلا دور از ذهن نیست که سرانگشتان زرسالار انگلیسی – یهودی در داخل کشور هستند.
این سرانگشتان ایرانی اند. فارسی حرف می زنند. ممکن است عده ای از آنها در لباس های مقدس پنهان باشند و پر رنگ شعار
دین بدهند. ...
اما مسئله این است که طبقه زرسالار داخلی نمی تواند بی گدار به آب بزند. او نیاز به پوشش رسانه ای
دارد. او ترسوتر از آنست که ثمره شوم دلال بازی خویش را به نام خود تمام کند.
يادگار  - دلم مي‌سوزد   |2012-01-25 17:44:01
دلم براي علامه مصباح مي‌سوزد كه مورد هجمه اصلاح‌طلبان و دوم خردادي‌ها بود و اكنون شده است سيبل حملات برخي
آدم‌هاي كوچولوي اطراف رئيس جمهور (آنها كه امروز و فردا خود را به اندك چيزي براي عبور از آرمان‌هاي دولت اسلامي
و شخص رئيس جمهور نيز آماده مي‌كنند.) آيت‌اله مصباح كه شهيد مطهري زمان ما از جانب حضرت آقا لقب گرفت، امروز حتي
به اين متهم مي‌شود كه اصلاً پيش از انقلاب و پس از انقلاب كجا بوده و يكهو از كجا پيدايش شده است. يادمان رفته حضرت
علامه تمام قد در مقابل هجمه كوردلان سكولار مسلك اطلاح‌طلب، از اسلام و نظام و جايگاه رفيع ولايت دفاع كرد؟ حالا
كه حضرت ايشان برخي انحرافات و خطرات حول رئيس جمهور مكتبي را گوشزد مي‌كند، شده آماج حملات جديد ... عجب دنيايي
است
---
سلامت کجاست؟! علیکم السلام! دلت برای کسی بسوزد که علی را رها می کند و به اصحابش اقتدا می کند! همین آیت
الله مصباح در مورد دکتر شریعتی می گفتند: یک منحرف غربزده که با پوشش دین می خواهد افکار منحرفش را همه جا پخش
کند!!! و بعدا نام دومین خیابان بزرگ تهران شد دکتر شریعتی!
یاوران  - فاین تذهبون اصولگرایان(نمایان)   |2012-01-28 20:22:34
با عرض سلام
واقعا هرچه قطار انقلاب به سوی فرج نزدیکتر میشود سره از ناسره مشخص تر میشود واقعا باید همه دعا کنیم
برای عاقبت بخیری خود...
منم برام جالب بود که چرا رجا نیوز دیگه اصلا از جریان انحرافی حرفی نمیزند!!!
ما فهمیدم چرا
...چون شدند آلت دست متحدی ها
کاربر  - هرنعمتی که خداوند به بندگان عنایت فرمود و ایشان قد   |2012-02-01 02:39:53
آخ که خستگیم دررفت چقدر دیر باهاتون آشنا شدم خسته شدم اینقدر با این حزب اللهی نماها جدل کردم کسایی که نون به
نرخ روز میخورن کسایی که تاوقتی دکتر سر زبونا بود عزتش برا اینا بود حالا هم سفره جمع شده صاحب مجلسو از سر گشنگی
جریان انحرافی میبینن همین که هیولاهای بی شاخ و دم پوشالی رو دیدن موهای زائدشون ریخت شدن جبهه مقابله با جریان
انحرافی خیلی هاشون رو هم میشناسم تو جیبشون همیشه تیغو پاپیون دارن همین که دشمن حمله کرد باتیغ صورتشون رو
بتراشن با پاپیون هم خودشون رو بچسبونن به دشمنشون یعنی که ما هم با شماییم
ناشناس   |2012-02-06 02:30:47
سینه چاک رفسنجانی رئیس « شورای هماهنگی تبلیغات تهران بزرگ » !!!
talebadl.blogfa.com
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?:
:idea::arrow:

کد آنتی اسپم نمایش داده شده در عکس را وارد کنید.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

سخنانی از مشایی درباره اومانیست

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player